پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

وام ازدواج ۱۰۰ میلیونی به چه زوج‌های تعلق می‌گیرد؟

عباس پاپیزاده عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ در تشریح مصوبه کمیسیون تلفیق درباره وام ازدواج زوجین در سال ۹۹، گفت: براساس تصمیم کمیسیون تلفیق لایحه بودجه؛ میزان وام ازدواج برای هر یک از زوجین در سال آینده به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 04
کد خبر: ۳۵۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ جزئیات جزئیات پرداخت وام ازدواج ۱۰۰ میلیونی به زوجین در سال ۹۹ را تشریح کرد.

عباس پاپیزاده عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ در تشریح مصوبه کمیسیون تلفیق درباره وام ازدواج زوجین در سال ۹۹، گفت: براساس تصمیم کمیسیون تلفیق لایحه بودجه؛ میزان وام ازدواج برای هر یک از زوجین در سال آینده به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.

 

وی افزود: براساس تصمیم کمیسیون تلفیق بودجه سال آینده تبصره ۱۶ لایحه بودجه سال ۹۹، به منظور حمایت از ازدواج جوانان، اصلاح شد که طبق آن بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است از محل پس‌انداز و جاری قرض الحسنه، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به زوج‌هایی که تاریخ عقد آن‌ها بعد از یکم فروردین سال ۹۶ است و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده اند، با اولویت نخست پرداخت کند.

 

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ در همین راستا، اظهار داشت:تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌ها در سال ۹۹ پانصد میلیون ریال معادل پنجاه میلیون تومان با دوره بازپرداخت ۷ ساله است.

 

نماینده مردم دزفول در مجلس با بیان اینکه با مصوبه کمیسیون تلفیق شرایط ضامن نیز تسهیل شده، به‌صورتی که معرفی یک ضامن به بانک و اخذ سفته کفایت می‌کند.

 

پاپیزاده بیان داشت: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است گزارش عملکرد و اجرایی شدن تبصره ۱۶ مربوط به وام ازدواج را هر شش‌ماه یک‌بار به اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارائه کند تا نمایندگان در جریان اجرای این تبصره از بودجه قرار گیرند.

 

به گزارش تسنیم، اعضای کمیسیون تلفیق بودجه سال آینده تصویب کردند که وام ازدواج در سال ۹۹ برای هر یک از زوجین به ۵۰ میلیون تومان افزایش یابد که این مصوبه برای تبدیل شدن به قانون نیاز به مصوبه نمایندگان در جلسه علنی و تایید شورای نگهبان دارد.

 

نمایندگان از روز (یکشنبه ۵ اسفند) بررسی لایحه بودجه سال ۹۹ را در دستورکار دارند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده